BIOGRAFIE

 • 2015 - Prezent : "DTC - CTD"

  Cu o componenta reinnoita, trupa lanseaza albumul doi, "Destroy to Create- Create to Destroy", care contine 10 piese, in data de 01 octombrie 2015.

  In vara anului 2017, Psychogod participa la un miniturneu alaturi de trupa suedeza Diabolical.

 • 2013 - 2014

  In iulie 2013 Psychogod participa la Rock The City - 2013 in compania trupelor Rammstein, Bullet For My Valentine, Trivium si White Walls.

 • 2012 : "Alone" - albumul de debut

  In urma schimbarilor din anul precedent, stilul muzical se indreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, groove metal si thrash metal.
  In iunie 2012 trupa participa la festivalul OST, cantand pe aceeasi scena cu Exodus, Overkill, Dimmu Borgir, Motley Crue, Manowar, Megadeth, Motorhead etc. In ocotombrie 2012 apare albumul de debut numit Alone, care contine opt piese.

 • 2009 - 2011 : Inceputul

  Psychogod s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Daniel (chitara) si Cristina (voce), alaturi de Nestor(tobe), FV(bass) si Alexandra(clape) s-au hotarat sa puna bazele unei formatii care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.
  In luna mai 2010, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow, cu un nou clapar, Nicu. Ulterior sunt sustinute concerte in compania unor nume cunoscute din underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc.
  In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei "We Are Not" filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze.
  In decembrie 2010 se renunta la folosirea clapei in favoarea agresivitatii si melodiei celei de a doua chitari. Chitarea a doua este preluata de Marius.

  Martie 2011 aduce participarea la primul turneu, "Metal Woman Tour", alaturi de formatia Infected Rain din Republica Moldova. Acest turneu aduce si primul concert in afara tarii, in Chisinau (Republica Moldova), fiind urmat la cateva luni de alte doua concerte in Ruse (Bulgaria).

PRESA

Click pe buton pentru a citi articolele aparute in presa online.