BIOGRAFIE

 • 2015 - Prezent : "DTC - CTD"

  Cu o componenta reinnoita, cu un vocal si un tobar nou, Silviu respectiv Gabi, trupa lanseaza albumul doi, "Destroy to Create- Create to Destroy", care contine 10 piese, in data de 01 octombrie 2015.

 • 2013 - 2014

  La inceputul anului 2013 Cristina (voce), Dragos (bass), Andrei (tobe) parasesc trupa fiind inlocuiti de Sabin (voce), Emi (bass), si Traian (tobe). In iunie 2013 Mausy (chitara) paraseste trupa din motive personale, locul vacant fiind preluat de catre Andrei Costan, cunoscut pentru activitatea din Blind Spirits.

  In iulie 2013 Psychogod participa la Rock The City 2013 in compania trupelor Rammstein, Bullet For My Valentine, Trivium si White Walls.

  In noiembrie este lansat single-ul "Criminal Society" urmat de un concert in cadrul festului Psychosound Christmas Fest. Anul 2014 aduce participarea la concursul Wachen Metal Battle, fiind si singurul concert al anului. In vara anului 2014 Sabin (voce) si Traian (tobe) parasesc trupa.

 • 2012 : "Alone" - albumul de debut

  In urma schimbarilor din anul precedent, stilul muzical se indreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, groove metal si thrash metal.
  In iunie 2012 trupa participa la festivalul OST, cantand pe aceeasi scena cu Exodus, Overkill, Dimmu Borgir, Motley Crue, Manowar, Megadeth, Motorhead etc. In ocotombrie 2012 apare albumul de debut numit Alone, care contine opt piese.

 • 2009 - 2011 : Inceputul

  Psychogod s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Daniel (chitara) si Cristina (voce), alaturi de Nestor(tobe), FV(bass) si Alexandra(clape) s-au hotarat sa puna bazele unei formatii care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.
  In luna mai 2010, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow, cu un nou clapr, Nicu. Ulterior sunt sustinute concerte in compania unor nume cunoscute din underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc.
  In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei “ We Are Not” filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze.
  Psychogod ocupa locul 2 la sectiunea "Best Romanian Metal Newcomer 2010" a site-ului Metalhead.ro. In decembrie 2010 se renunta la folosirea clapei in favoarea agresivitatii si melodiei celei de a doua chitari. Chitarea a doua este preluata de Marius.

  Martie 2011 aduce participarea la primul turneu, “Metal Woman Tour”, alaturi de formatia Infected Rain din Republica Moldova. Acest turneu aduce si primul concert in afara tarii, in Chisinau (Republica Moldova), fiind urmat la cateva luni de alte doua concerte in Ruse (Bulgaria).
  Pe parcurusul anului au loc mai multe schimbari: Nestor (tobe) si FV(bass) vor parasi trupa. Postul de tobar va fi ocupat de Andrei iar postul de bassist va fi ocupat pe rand de Bobo, Andrei Z. si Dragos.